Friday, 28 June 2013

Its been a while..

Assalamualaikum readers,

Its been a while..
Rupa blog pun dah tak ingat dah..
Susah nak access internet, takde kemudahan time tu..
Dua bulan cuti sem hari tu, langsung tak hepi, bnyak sgt dugaan time tu tp pape pun dia tetap ade untuk kite slalu tenangkan kite..
Mggu ni dah mggu ke 4 belajar di kypj in sem 3..
Alhamdulillah subjek tak tough sgt, ramai yg menyokong eika dari blkg..
Eika hepi dgn ape yg eika ade skrg, family, bf, kwn semuanye bnyk membantu eika..
Tapi eika sdh nenek eika saket..
Mungkin pasni dia akan jadi seorg pelupa, maybe dia akan lupe siapa eika :'(
Dia skrg ni kt hospital KL, eika kat JB..
Eika nak sgt jumpe nnek tp dia jaoh..
Nenek cepat sembuh ye :'(
Thats all, thanks for read..

No comments: