Saturday, 20 September 2014

Tiap saat.





Sape kat sni tak sayang pasangan anda ? Mesti semua orang sayang pasangan korangkan. Ada yang dah berkahwin, ada yang bru bertunang n ada yang masih menjalani hubungan sebagai couple. Jejaka yang dah berjaya menambat hati saya bernama Muhd Alwi. Dia tggi orgnye, layan sy dgn lemah lembut, caring, kdg annoying. Hihi. Dah lebih dua tahun dah kitorang couple, banyak rintangan tapi insyallah rintangan tu takkan menghalang kitowang utk bsame. Dia selalu jage saya. Senang cite, he is the best person ive ever had. Walaupun kitowang dah lame bsame tapi lau tak jmpe bape hri dah rinduu , sket sket rindu sket sket rinduu. Orgnye pun sket sket rindu kite. Hihi. Dia suka ajak kita travel, suka dapat laki macam nie. Kalau dah sayang, tiap saat fkirkan dia..





Tuesday, 26 August 2014

At last , its been a while

Assalamualaikum,

Alhamdulillah sy sehat. Eh tetibe. Ok cite pasal sy skrg ni alhamdulillah dah survive sampai sem 5, Alhamdulillah masih amek Diploma Bisnes, takde tuka tuka. Alhamdulillah jugak sbb takde subjek yg kene repeat smpai skrg. Tapi tujuan utama nak tulis blog ni sbb nak cite pasal trip ngan classmate kat tanjung balau. Ceritanya dulu pnah dtg tanjung balau tapi tak berapa suke sbb tmpt nye kotor gile, bnyk lalat, sampah. Tapi baru baru ni pegi, pantai pasir semua bersih takde sampah. Subhanallah. Indah ciptaan tuhan kalau kite pandai jage. Kan ? Sebelum ni pelik jugak tgk manusia yg pegi kat pantai tu, ade tong sampah tapi buang merata. Agaknye dah lupe bentuk tong sampah mcm mne. Rasanye patot ketatkan kawalan kat situ, ni mak bapak pun biarkan anak anak buang sampah merata, mane la anak tu nak berdisiplin kalau mak bapak dia pun tak ajar. Malaysian, please do teach urself to be more discipline.

Friday, 28 June 2013

Its been a while..

Assalamualaikum readers,

Its been a while..
Rupa blog pun dah tak ingat dah..
Susah nak access internet, takde kemudahan time tu..
Dua bulan cuti sem hari tu, langsung tak hepi, bnyak sgt dugaan time tu tp pape pun dia tetap ade untuk kite slalu tenangkan kite..
Mggu ni dah mggu ke 4 belajar di kypj in sem 3..
Alhamdulillah subjek tak tough sgt, ramai yg menyokong eika dari blkg..
Eika hepi dgn ape yg eika ade skrg, family, bf, kwn semuanye bnyk membantu eika..
Tapi eika sdh nenek eika saket..
Mungkin pasni dia akan jadi seorg pelupa, maybe dia akan lupe siapa eika :'(
Dia skrg ni kt hospital KL, eika kat JB..
Eika nak sgt jumpe nnek tp dia jaoh..
Nenek cepat sembuh ye :'(
Thats all, thanks for read..