Tuesday, 26 June 2012

1 4 3 :)

assalamualaikum :)
maaf dah lame tak update blog and post yg lame pun dah buang..
skrg nie bz dgn kolej tak sempat nak update pape kat blog tapi online fb sempat aje. Huhu.
Ok tak nak cite pasal tu.. 
mood sepanjang sy tak update blog nie saye rase hepi sangat aw..
sbb ade org dah curi hati sy.. hehe..
Dia tak pernah abaikan sy pun lau sy perlukan dia dari first cple smpai skrg..
tiap kali sy sedih dia msti ade, tiap kali sy perlu dia msti ade..
mmg dia selalu ade je lahh..
hubungan kami baru je 3bulan tapi dia selalu kate dah mcm lame dgn sy..
tp sy rase cm baru je dgn dia sbb maseh tak mengenali dirinya dgn sepenohnya..
 
B,  1 4 3 :)

3 comments:

Masmira Masri said...

alaaa cute nyer....!!

do follow me back ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/06/kembali-ke-kolej.html

syahnaz said...

follow u cantik
salam perkenalan..
follow sini.. kliktekan.blogspot.com

eika said...

Done follow :)